Proef de ambacht uit Pelt bij Wele’s Chocolade

Droom helemaal weg bij een smeltend stukje ambachtelijke chocolade op uw tong. Deze intense en volle smaken proeft u onmiddellijk bij de creaties van chocolatier Emmanuele Bussels. Sinds 2008 heeft hij met Wele’s Chocolade een winkel met eigen atelier in Pelt waar u lekkere en originele chocolade of ambachtelijk ijs kan bestellen.

Emmanuele volgde met succes de opleiding Bakker, Banketbakker en Chocolatier. Vervolgens trok hij naar landen als Laos en Costa Rica. Na deze reizen stortte hij zich in Brussel volledig op zijn passie, chocolade. Hij ging aan de slag als chocolatier en later als chef-chocolatier bij onder andere Planète Chocolat en Passion Chocolat.

Sinds 2008 zet de chocolatier uit Pelt zich helemaal in voor zijn eigen zaak, Wele’s Chocolade. Het groeide ondertussen uit tot een veelzijdig atelier met winkel waar u naast chocolade en ijs kopen, ook een ijskar kan huren, een kamp of een workshop chocolade maken kan volgen. Tegelijkertijd wordt pralines of chocolade bestellen heel makkelijk dankzij de webshop.

 

De Beste Kwaliteit

Hoeve De Heuvel is een jong vleesveebedrijf dat werd opgericht in 2015.  Het bedrijf bestaat uit 2 identiteiten, namelijk een afmeststal en een kweekstal waar we uitsluitend werken met stamboek-Parthenaise.

Onze keuze voor dit Franse ras is er vooral gekomen door het rustige karakter van de dieren, het natuurlijk afkalven en de fijne vleesstructuur.

“De Kiekenbakker” – “Dat smaakt naar meer”

Wat meer dan 45 jaar geleden begon met de verkoop van overheerlijke gegrilde kippen en bijgerechten is anno 2021 uitgegroeid tot een uiterst complete afhaaltraiteur.

Voor de gegrilde kippen kan je er nog steeds terecht maar door de jaren heen is het aanbod ruimer en ruimer geworden.

Steeds met één constante, dagverse producten.

Vandaag de dag kan je bij “De Kiekenbakker” terecht voor dagverse soepen, kipgerechten, verse aardappelkroketten, grillgerechten, ovengerechten, barbecue gerechten, spareribs, salade’s, pasta’s, rijstschotels, dessert’s en zoveel meer.

Liefde voor voeding!

Knevels … voor een zorgeloze verhuizing. 
U gaat verhuizen ? Dan bent u op het juiste adres.
 
 
Wij zijn ruim 25 jaar actief in de verhuissector en hebben in die periode heel wat meubels en huisraad naar hun nieuwe bestemming overgebracht. Echter, het verhuizen van meubels is meer dan goederen transporteren.
  
Dankzij de ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd kunnen wij garant staan voor een professionele organisatie en uitvoering van toevertrouwde opdrachten.
 
 Een goede voorbereiding, timing en correcte behandeling van meubilair zijn noodzakelijk voor het welslagen van een verhuizing. Met een goede planning en heldere taakverdeling zorgen wij ervoor dat alles vlot en binnen de geplande tijd verloopt.
 
 Surf rustig verder op deze site, u vindt hier informatie over ons, onze service en onze werkwijze.
  
Wenst u liever persoonlijk inlichtingen of antwoord op uw vragen, dan staan we u graag vrijblijvend te woord.